در این جلسه حجت الاسلام دکتر فراهانی فرد مشاور وزیر و رئیس ستاد همکاری حوزه علمیه و وزارت امور اقتصادی و دارائی ضمن عرض خوش آمد به اساتید و طلاب و مدیران استانی شرکت کننده در جلسه و هیات همراه از همه دست اند کاران و همکاران در اجرای برنامه تشکر و قدردانی کرده و ضمن توضیح نحوه برگزاری این دوره آموزشی هدف از برگزاری آن را آشنائی طلاب اقتصاددان با مسائل و چالش های عینی وزارت امور اقتصادی و دارائی دانستند.

ایشان این باور را که اقتصاد اسلامی هنوز به مرحله کاربرد نرسیده است اشتباه دانسته و اظهار داشتند به اقتصاد اسلامی میدان لازم جهت ارئه مباحث و راه حل برای چالش های اقتصادی جامعه داده نشده است.

دکتر فراهانی‌فرد ابراز امیدواری کردند که طلاب شرکت کننده در این دوره، برای چالش های بخش های مختلف وزارت اقتصاد در قالب ارائه  گزارش ها و بسته‌های سیاستی راه حل ارائه کنند.

در ادامه حجت الاسلام حسینی کوهساری معاون ارتباطات و بین الملل حوزه علمیه و عضو ستاد همکاری حوزه علمیه و وزارت امور اقتصادی و دارائی به سخنرانی پرداختند. وی ضمن تشکر از برگزاری برنامه مدرسه زمستانه خاطرنشان کردند انجام چنین برنامه‌هایی در حوزه تاثیرگذاری بیرونی درعرصه خارجی و بین الملل دارد. ایشان با اشاره به خاطراتی گفتند: تحولات انقلاب و داخل حوزه ها در خارج از کشور رصد می شود. اگر طلاب ما درگیر مسائل این دوره بشوند قطعا تاثیرات آن منحصر به داخل کشور نخواهد ماند.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که ما در نقطه پیچ تاریخی هستیم گفتند: نخبگان حوزوی ما این فرمایش حضرت آقا را جدی نگرفته اند. باید با نگاه تمدنی نسبت به تعالیم اسلام بازبینی داشته باشیم.

حجت الاسلام حسینی کوهساری در ادامه  افزودند: حوزه علمیه برای پیش بردن اهداف خود چند برنامه کلان و پیشران را برای خود تعیین کرده است که عبارت است از تعامل دو جانبه با جامعه و نظام و عرصه بین الملل. ستاد همکاری حوزه علمیه و وزات اقتصاد بخشی از این نگاه پیشران حوزه در تعامل با نظام است. اگر حوزه بخواهد در حوزه مسائل نظام وارد شود باید نگاه کلان به مسائل داشته باشد و باید برنامه‌هایی مثل این مدارس را جدی گرفت چون این برنامه ها بخشی از پازل برنامه کلان حوزه است.