جلسه هم‌اندیشی حجه‌الاسلام‌والمسلمین دکتر فراهانی‌فرد رئیس ستاد همکاری  حوزه علمیه و وزارت امور اقتصادی و دارایی با نمایندگان حوزه علمیه

در  این جلسه که پنجشنبه ۲۷مهرماه برگزار گردید حجه‌الاسلام‌والمسلمین دکتر  فراهانی‌فرد فرایندهای صورت‌گرفته در جهت ایجاد ساختارهای قانونی ستاد  همکاری حوزه علمیه و وزارت امور اقتصادی و دارایی پس از توافق وزیر اقتصاد و   ریاست حوزه‌های علمیه کشور  گذشت مبنی بر تاسیس ستاد را بیان داشتند. مشاور وزیر و رئیس ستاد به بیان دستاوردهای سفر دکتر خاندوزی با مراجع و  روحانیت معزز حوزه علمیه پرداخته و به بیان تاکیدات وزیر اقتصاد در استفاده  از توانمندی‌های حوزه‌های علمیه پرداختند.

ایشان ضمن بیان موافقت وزیر با  احداث ساختمان مجزا برای ستاد، برگزاری مدرسه تابستانه سیاستگذاری اقتصاد  اسلامی را یکی از فعالیت‌های ویژه ستاد برشمردند و برنامه‌های ستاد برای  استفاده از منتخبین مدرسه را بیان داشتند. دکتر فراهانی‌فرد ضمن ارائه  گزارشی مختصر از تلاش‌های گسترده ستاد در جهت ایجاد کارگروه‌های مختلف  اقتصادی، حجم گسترده پژوهش‌های کاربردی کارگروه‌ها را مطلوب ارزیابی  نمودند. رئیس ستاد همکاری حوزه علمیه و وزارت امور اقتصادی و دارایی با  ارائه برنامه ۵ ساله ستاد همکاری حوزه علمیه و وزارت امور اقتصادی بر  استفاده از توانمندی‌های حوزه علمیه در اجرای برنامه‌ها تاکید نمودند.


در  ادامه جلسه حجه الاسلام والمسلمین دکتر حسینی کوهساری یکی از نمایندگان  حوزه علمیه در ستاد همکاری حوزه علمیه و وزارت امور اقتصادی بر ضرورت  برنامه ریزی صحیح و جامع تاکید نمودند. معاون امور بین الملل حوزه علمیه و   بر آمادگی حوزه علمیه برای همکاری در ارائه راه حل مناسب برای حل مشکلات  کشور تاکید نمودند.
حجه الاسلام والمسلمین دکتر میرمعزی  یکی دیگر از  نمایندگان حوزه علمیه در ستاد همکاری حوزه علمیه و وزارت امور اقتصادی و  دارایی بر ایجاد مجتمع اقتصاد اسلامی و استفاده از ظرفیت‌های حوزه و ستاد  جهت ایجاد مرکز و مجتمع اقتصاد اسلامی  تاکید نمودند. مدیر مرکز راهبردی  حوزه و روحانیت حوزه های علمیه آمادگی حوزه علمیه برای کمک به تولید محتوای  اقتصاد اسلامی و حل مشکلات کشور با توجه به اندیشه اقتصاد اسلامی را اعلام  نمودند. ایشان ارتقای فرهنگ اقتصادی کشور، تربیت نیروی متخصص و متعهد  اقتصاد اسلامی، تبیین پیوست‌های فعالیت‌ها و برنامه‌های اقتصادی دولت و نیز  تحول در نحوه سیاست‌گذاری اقتصاد اسلامی را از دیگر زمینه‌های همکاری حوزه  علمیه و وزارت اقتصاد برشمردند.
همچنین در این جلسه با تاکید بر اهمیت  تبیین امور اقتصادی کشور برای مردم، یکی از لازمه‌های عرصه تبیینی کشور را  تبیین، تبلیغ و ترویج امور اقتصادی دانستند. حاضران در جلسه مدون بودن  برنامه را شرط موفقیت دانسته و بر تدوین دقیق برنامه های پیش رو تاکید  نمودند.